You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

De ce să alegeţi o firmă de administrare?

Administrarea asociaţiilor de proprietari intră într-o nouă etapă, deoarece firmele specializate în administrarea condominiilor câştigă teren. Avantajele angajării unei firme înseamnă garanţie, reducere de cheltuieli şi servicii integrate la cheie însemnând: servicii de administrare, contabilitate, casierie, sprijin în înfiinţarea de asociaţii, servicii de întreţinere şi intervenţii mici de reparaţii, servicii de curăţenie. Proprietarii pot alege ce pachet le convine. Costurile sunt diferite, cu cât numărul de apartamente este mai mare, cu atât preţul este mai mic. O firmă este prezentă 12 luni din 12 ale anului pentru a rezolva problemele care apar la o asociaţie pe cand un administrator care în paralel cu aceasta funcție mai are și un job, ceea ce stopează rezolvarea problemelor în termini scurți.

În concluzie firma specializată îi ajută pe proprietari să facă economii substanţiale cu salariile şi cheltuielile gospodăreşti.

De ce să ne alegeţi pe NOI ?

De ce să ne alegeţi pe noi? Pentru că ştim care sunt aşteptările clienţilor şi oferim cea mai bună calitate la cele mai competitive preţuri de pe piaţă. Un aspect important referitor la afacerile de lungă durată este că ajungi să inveți și să descoperi așteptările clienților atunci când vine vorba de servicii, iar noi am invățat în timp că majoritatea clienților au nevoie de încredere. Acesta este cel mai important factor pentru ei, iar noi considerăm lipsa de încredere din partea clienților ca pe un eșec al nostru.

Cum vă putem câștiga încrederea? Mai întâi trebuie să cunoaștem provocările cu care vă confruntați ca și asociație, precum și obiectivele dvs. Credem că cea mai bună soluție pentru a obține acest lucru este să programăm o întâlnire intensă cu întrebări și răspunsuri chiar cu dvs. Aceasta ne va echipa cu informațiile necesare pentru a înțelege exact ce aveți nevoie. Până în momentul în care vom ajunge să vă prezentăm serviciile noastre, ar trebui să fim capabili să obținem deja o evaluare pozitivă din partea dvs cu privire la calitatea serviciilor oferite. Încă de la început, obiectivul nostru este de a crea un amestec perfect între viziunea dvs și a noastră. Puteți deci fi siguri că toți de la “Casa Familiei” vor lucra la capacitate maximă pentru a atinge acest obiectiv și pentru a satisface cerințele dvs.

Procesul de lucru Dacă nu întrebăm, nu putem descoperi. Ne asigurăm astfel că adresăm întrebările necesare și suficiente astfel încât să fim îndreptați către direcția potrivită. De îndată ce obținem undă verde din partea dumenavoastră, trecem rapid la treabă.

Valorile noastre: Compania noastră a fost fondată pe 5 valori pe care le aplicăm în toate aspectele afacerii noastre.

Orientare către client: Suntem orientați către clienți și excelăm în toate interacțiunile. Suntem foarte flexibili cu nevoile clientului și dacă apar probleme ne asumăm responsabilitatea și le rezolvăm. Ne preocupăm permanent de perfecționarea profesională și menținerea celui mai înalt nivel de satisfacție al clienților noștri.

Respect: Ne tratăm personalul cu respect și demnitate și suntem supuși dezvoltării lor personale și profesionale. Recunoaștem că oamenii sunt cea mai de valoare achiziție.

Integritate: Integritatea pentru noi înseamnă să acționăm după principii etice și morale, atât în munca depusă, cât și în viața noastră de zi cu zi. Relațiile dintre noi se bazează pe corectitudine, sinceritate și încredere. Prin adoptarea unui comportament corect, integru și loial față de toți clienții noștri și față de colegi, reușim să stabilim parteneriate îndelungate și de succes pentru ambele părți.

Devotament: Ne precupăm permanent de perfecționarea profesională și menținerea celui mai înalt nivel de satisfacție al clienților noștri. Suntem conștienți că în mâinile noastre stă posibilitatea de a schimba în bine viața celor din jurul nostru.

Inovație: Îmbrățișăm inovația prin serviciile, ideile și abordările noastre. Ne propunem să fim în pas cu tehnologia și să venim în întâmpinarea tuturor nevoilor clienților noștri.

    • 31/07/2021
    • Share this post