You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Pregătirea blocurilor pentru sezonul de iarna! Reguli care trebuiesc respectate pantru a evita oricare incident!

Grădinițele, școlile, spitalele, dar și mai multe blocuri locative din Chișinău au fost deja conectate la agentul termic săptămâna aceasta.

Ce pași trebuie urmați până se dă start sezonului de încălzire?

S-a dat start sezonului de încălzire, iar consumatorii care sunt conectați la sistemul centralizat, pot solicita oricând să fie conectați la căldură.

Toți locatarii blocului iau o decizie, iar gestionarul transmite cererea către Termoelectrica. Tot el poate schimba temperatura în funcție de necesități.

Înainte de sezonul de încălzire, gestionarul blocului trebuie să facă mai multe verificări, acestea, însă nu vă vizează. E altfel situația când vine vorba de sistemul de distribuție de gaz direct în apartament. Trebuie să respectați contractul pe care l-ați semnat și să faceți verificările necesare la sistem.

Conform contractului, locatarii sunt obligați să deschisă ușa de fiecare dată când angajații Chișinău-Gaz vin să verifice datele contorul, dar și modul în care sunt respectate regulile de siguranță. În ecoul ultimelor întâmplări, locatarii își pot instala în casă un sistem de securitate suplimentar pentru centralele pe gaz.

Siguranța este cea mai importantă, iar dacă vreți o iarnă caldă, la propriu și la figurat, asigurați-vă că treceți toate etapele necesare înainte să spuneți: Start! sezonului de iarnă.
    • 15/10/2020
    • Share this post